dimecres, 6 de març de 2013

Carta a les famílies


DIMECRES 10 D’OCTUBRE DE 2012Benvolgudes famílies,

El conjunt del professorat de l’institut Bernat Metge està molt preocupat per les retallades que està patint el model d’escola pública que afectarà la qualitat que, tant vosaltres com nosaltres, voldríem tenir.

Creiem que cal que tota la comunitat educativa es mantingui unida enfront de les retallades, i us volem informar de la iniciativa que vam posar en pràctica el passat mes de setembre al nostre centre.

Cada dimecres, el professorat, i esperem que l’alumnat i les famílies s’hi afegeixin, ens posem una samarreta groga com a mostra de rebuig a les retallades del Departament d’Educació.

Aquesta iniciativa no és nova, és una iniciativa que va sorgir a molts centres educatius i Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya el curs passat davant del perill d’enfonsament d’un ensenyament públic de qualitat.

El color groc de les samarretes vol transmetre l’adhesió a aquest moviment en contra de les retallades.

Amb aquesta proposta volem manifestar que l'educació és un dret i una preocupació de tots i totes, que supera les reivindicacions de caire laboral, de caire social i fins i tot de caire polític.

Els sectors de base implicats en l'educació, famílies, professorat i personal administratiu (PAS), volem  reivindicar allò que considerem bàsic per a l'educació del nostre jovent i seguirem vetllant per tal que s'aconsegueixi.

      FAMÍLIES + PROFESSORAT + PAS + ALUMNESHEM DE TREBALLAR PLEGATS!   

 SOS ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT” 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada